Antons
Antons økologisk saft

Det siger sig selv, at alle Antons økologiske drikke, er rene naturprodukter fri for sprøjtegifte. Samtidig benyttes koldpresset og ufiltreret æblemost, appelsinsaft, blodappelsinsaft og mangosaft, der sikrer en endnu bedre bevarelse af den oprindeligt friske smag og aroma.
Rørsukker anvendes i de produkter, der er tilsat sukker. Det gælder solbær, hyldeblomst, tranebær, jordbær, hindbær, rabarber og ginger ale, der alle er tilsat 8-9% rørsukker. Æble/solbær er tilsat 2-3% rørsukker. Saftvarianterne: æblesaft, appelsinsaft, blodappelsinsaft og mangosaft, er ikke tilsat sukker.
Pasteurisering handler om at opnå lang holdbarhed. Alle safter og flasker opvarmes derfor i nogle få sekunder (metoden er også kendt som det gamle henkogningsprincip), og derved opnås en holdbarhed på et helt år fra tapning på flasker.
Najaden har alt efter sæsonen: hyldeblomst, hindbær. citron, blodappelsin, mango, rabarber, appelsin og æblemost.