Aftenmenu

sundown02b
 
 
Wählen Sie eine Vorspeise und ein Hauptgericht
(außer Kaviar)
Choose a starter and a main dish
(excl. caviar)
Vælg en forret og en hovedret
(ekskl. caviar)
Pr. person Kr. 290,00
DE   UK   DK  

DE

AbendmenüDKK:

Vorspeisen

 
Geräucherter Stör mit frischem Spargel und Gamsöl
104,00
Fischsuppe mit Pernod und Fenchel
104,00
Hausgemachte Paté von Sommerbock mit gelben Rüben und schwarzen Johannisbeeren
104,00
 Alle Vorspeisen werden mit hausgemachtem Brot und Olivenöl serviert
 
Riofrio Kaviar, organischer Kaviar 15 gr.
395,00
   

Hauptgerichte

 
Fisch des Tages mit Fischrauch und verbrannter Zitrone
215,00
Ganze gebratene Scholle in Butter mit neuen dänischen Kartoffeln und gebräunter Dillbutter
215,00
Rinderfilet mit Brandysoße und Pommes Frites
258,00
Konfitüre Entenbein mit gebratenen Äpfeln und Meerrettich
215,00
 
 

Nachspeisen

 
Hausgemachte rote Grütze auf roten Beeren mit gerösteten Mandeln und Sahne
95,00
Panna Cotta mit Basilikum und Schokoladenchips
95,00
Hausgemachtes Nougat-Eis mit gesalzenem Karamell
95,00
 

Kinder Gerichte

Nur für Kinder (max. 12 Jahre)
Fleischbällchen in Curry mit Reis
115,00
Schollenfilet mit Pommes frites und hausgemachte Remolade
115,00
Rinderfiletsteak mit Pommes Frites, Kindersalat und Gewürzbutter
168,00
   

UK

Dinner menuDKK:

Appetizers

 
Smoked sturgeon with fresh asparagus and chamois oil
104,00
Fishcreamsoup with pernod and fennel
104,00
Homemade paté of summer buck with yellow beets and blackcurrants
104,00
 All starters are served with homemade bread and olive oil
 
Riofrio Caviar, organic caviar 15 gr.
395,00
   

Main courses

 
Fish of the day with fish fumé and burnt lemon
215,00
Whole plaice fried in butter with new danish potatoes and browned dill butter
215,00
Steak of beef fillet with brandy sauce and french fries
258,00
Comfiture duck leg with sautéed apples and horseradish
215,00
 
 

Desserts

 
Homemade red porridge on red berries with roasted almonds and cream/milk
95,00
Panna cotta with basil and chocolate crisps
95,00
Homemade nougat ice-cream with salted caramel
95,00
 

Childrens menu

Only for kids (max. 12 years)
Meatballs in curry with rice
115,00
Plaice fillet with french fries and home-made remolade
115,00
Steak of beef fillet with french fries, children's salad and spiced butter
168,00
   

DK

Aften menuKr.:

Velkomst snacks

 
Blå chips
Kartoffelchips fra Løgismose lavet på blå kartofler stegt i jordnøddeolie
25,00
Peanuts "Rass el hanout" (nordafrikansk stil)
Jordnødder med "kun de bedste krydderier i butikken"
25,00
   

Forretter

 
Røget stør med friske asparges og kørvelolie
104,00
Fiskecremesuppe med pernod og fennikel
104,00
Hjemmelavet paté af sommerbuk med gule beder og solbær
104,00
 Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og olivenolie
 
Riofrio Caviar, økologisk caviar 15 gr.
395,00
   

Hovedretter

 
Dagens fisk med fiske-fumé og brændt citron
215,00
Hel rødspætte stegt i smør med nye danske kartofler og brunet dild smør
215,00
Steak af oksefilet med brandy sauce og pommes frites
258,00
Confiterede andelår med sauteret æbler og peberrod
215,00
 
 

Desserter

 
Hjemmelavet rødgrød på røde bør med ristede mandler og fløde/mælk
95,00
Panna cotta med basilikum og chokoladeknas
95,00
Hjemmelavet nougatis med saltet karamel
95,00
 

Børnemenu

Kun for børn (max. 12 år)
Boller i karry med ris
115,00
Rødspætte filet med pommes frites og hjemmerørt remoulade
115,00
Oksefilet med stegte kartofler, salat og kryddersmør
168,00
   
 
dot grey
smiley rapport