Aftenmenu

sundown02b
 
 
   
Vælg en forret og en hovedret
Pris pr. person

280,00
Vælg en forret, en hovedret og en dessert
Pris pr. person

330,00
 
 

Forretter

 
Rejecocktail med hjemmelavet thousand Islands i muslingeskal
98,00
Fiskecreme suppe med skaldyr tilsmagt med Pernod og fennikel frø
98,00
Charcuteri planke med pølser fra nær og fjern, pata negra og oliven
115,00
Cazpacho med kalvebacon og forårsløg
98,00
1 glas Frederiksdal hvid æblevin
50,00
 Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og olivenolie
 
   

Hovedretter

 
Pocheret hellefisk , på bagt rabarber og fiskefùme
225,00
Hel rødspætte stegt i smør med små kartofler og brunede capers smør
209,00
Stegt laks, ovnbagt grønsager, røget peberfrugt og stegte kartofler
198,00
Vol au vent med fransk landkylling og forårs grønt
215,00
Steak af dansk oksefilet, brandy sauce med paradis frø, pommes frites, hvidvinsglaseret små rødløg
248,00
Tournedos af gris med torvegrønt og hvidløgssmør
209,00
 
 

Desserter

 
Rødgrød, hjemmelavet af sommerens røde bær med ristede mandler og mælk/fløde
85,00
Frossen gorgonzola med bagt vanilje rabarber
85,00
Hjemmelavet nougatis med saltet karamel
85,00
 

Børnemenu

Kun for børn (max. 12 år)
Boller i karry med ris
95,00
Rødspætte filet med pommes frites og hjemmerørt remoulade
115,00
Oksefilet med stegte kartofler, salat og kryddersmør
158,00
Spyd med kylling, pommes frittes, salat og hjemmerørt remoulade
85,00
   
 
dot grey
smiley rapport