Aftenmenu
|
Wählen Sie eine Vorspeise und ein Hauptgericht
Pr. person Kr. 295,00 |
|
![]() ![]() ![]() |
AbendmenüDKK:
Vorspeisen |
|
Geräucherten Lachs auf Erbsengezpacho mit gerösteten Buchweizenkörnen |
108,00
|
Fischsuppe mit Pernod und Fenchel |
108,00
|
Feinkost mit Wurst, Oliven und Sylt |
108,00
|
Alle Vorspeisen werden mit hausgemachtem Brot und Olivenöl serviert |
|
Echte Italienisch Caviar |
298,00
|
Hauptgerichte |
|
Fisch des tages mit Wurzelrosette, Petersilienkartoffeln und Chardonnaysauce |
219,00
|
Ganze gebratene Scholle in Butter mit neuen dänischen Kartoffeln und gebräunter Dillbutter |
219,00
|
Rinderfilet mit Brandysoße und Pommes Frites |
258,00
|
Konfitüre Entenbein mit Sauce auf Freriksdal Kirschwein |
219,00
|
|
|
Nachspeisen |
|
Hausgemachte rote Grütze auf roten Beeren mit gerösteten Mandeln und Sahne |
67,00
|
Unika Käse mit Vanille Rhabarber |
67,00
|
Hausgemachtes Nougat-Eis mit gesalzenem Karamell |
67,00
|
|
Kinder Gerichte
Nur für Kinder (max. 12 Jahre)Fleischbällchen in Curry mit Reis |
117,00
|
Schollenfilet mit Pommes frites und hausgemachte Remolade |
122,00
|
Rinderfiletsteak mit Pommes Frites, Kindersalat und Gewürzbutter |
168,00
|
Dinner menuDKK:
Appetizers |
|
Cold-smoked salmon on peagezpacho and toasted buckwheatkernels |
108,00
|
Fishcreamsoup with pernod and fennel |
108,00
|
Delicatessen with sausage, olives and jam |
108,00
|
All starters are served with homemade bread and olive oil |
|
Original italian caviar |
298,00
|
Main courses |
|
Fish of the day with with carrotrosette, parsleypotatoes and chardonnaysauce |
219,00
|
Whole plaice fried in butter with new danish potatoes and browned dill butter |
219,00
|
Steak of beef fillet with brandy sauce and french fries |
268,00
|
Comfiture duck leg with sauce on Freriksdal cherry wine |
219,00
|
|
|
Desserts |
|
Homemade red porridge on red berries with roasted almonds and cream/milk |
67,00
|
Unika cheese with vanilla baked rhubarb |
67,00
|
Homemade nougat ice-cream with salted caramel |
67,00
|
|
Childrens menu
Only for kids (max. 12 years)Meatballs in curry with rice |
117,00
|
Plaice fillet with french fries and home-made remolade |
122,00
|
Steak of beef fillet with french fries, children's salad and spiced butter |
168,00
|
Aften menuKr.:
Velkomst snacks |
|
Blå chips Kartoffelchips fra Løgismose lavet på blå kartofler stegt i jordnøddeolie |
25,00
|
Peanuts "Rass el hanout" (nordafrikansk stil) Jordnødder med "kun de bedste krydderier i butikken" |
25,00
|
Forretter |
|
Ferskrøget laks på ærtegazpacho med ristede boghvedekerner |
108,00
|
Fiskecremesuppe med pernod og fennikel |
108,00
|
Charcuteri med pølse, oliven og sylt |
108,00
|
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og olivenolie |
|
Ægte italiensk caviar |
298,00
|
Hovedretter |
|
Dagens fisk med gulderodsrosette, persillekartofler og chardonnaysauce |
219,00
|
Hel rødspætte stegt i smør med nye danske kartofler og brunet dild smør |
219,00
|
Steak af oksefilet med brandy sauce og pommes frites |
268,00
|
Confiterede andelår med sauce på Freriksdal kirsebærvin |
219,00
|
|
|
Desserter |
|
Hjemmelavet rødgrød på røde bær med ristede mandler og fløde/mælk |
67,00
|
Unika ost med vanilje bagt rabarber |
67,00
|
Hjemmelavet nougatis med saltet karamel |
67,00
|
|
Børnemenu
Kun for børn (max. 12 år)Boller i karry med ris og børnesalat |
117,00
|
Rødspætte filet med pommes frites og hjemmerørt remoulade |
122,00
|
Steak af oksefilet med pommes frites, børnesalat og kryddersmør |
168,00
|