Olivenolie

olive03b

På Restaurant Najaden benytter vi de bedste råvarer.
I vores søgen efter en god olivenolie, fandt vi på en af vore rejser, den skønneste olie fra byen Estepa i Spanien. 

Vi har egen import fra Oleoestepa og du kan købe olivenolien på restauranten: Husk at se vores spændende udvalg når du kommer på besøg.olive02

Estepa virgen

estepavirgen250

Oliven, som der bruges til Estepa Virgen , bliver høstet i November, når de er ved at ændre farve (fra grøn til lilla). Dette resulterer i en fremragende intens grøn olivenolie, som skiller sig ud i duften med et snært af græs og grønne frugter. Dermed et kombination af grønne nuancer og et snert af let bitter pebret smag.

Arbequina

arbequina250

Denne olivensort er relativ ny i olivenlunden, den har været i drift i mindre end 30 år, men har allerede opnået spektakulære resultater i produktivitet og kvalitet .Denne olivenolie har en frugtagtig smag, som er velafbalanceret med både krydret og bitter intensiteter. Smagen skiller sig ud og minder om grønne frugter, tomater og et særligt strejf af grønne mandler. Olien er derfor ideelt til retter med ansjos, mayonnaise og frisk ost.

Hojiblanca

hojiblanca250

Det mest dyrkede oliventræ i Estepa og Puente-Genil regionerne er denne sort. Den benyttes til fremstilling af vores Hojiblanca  virgen olivenolie. Denne olivenolie er fremragende, frugtagtig, let krydret og bitter. Den leder tankerne hen på nyslået græs og grønne æbler. De moderate intensiteter af bitterhed og krydret smag gør denne sort yderst værdsat til saucer, grillet fisk og salater.

Cherryeddike

vinagreservajerez250

Vinagre reserva Jerez/ Vinagre reserva Jerez Pedro Ximénez

Oleoestepa har valgt, som supplement til deres olivenolie, at fremstille en sherryeddike.
Sherryeddiken Reserva Pedro Ximénez er modnet i amerikanske egetræsfade efter det traditionelle systemer "Solereas og Criaderas", der begge tilhører regionen Jerez (Spaniens berømte sherry region).

dot grey

Håndbrygget Fadøl på Najaden

dark beer

Vores håndbrygget fadøl er brygget helt uden tilsætning stoffer. Kun på malt, vand, humle, ølgær og naturlige smagsgivere.

 

Antons økologisk saft

antons small

Det siger sig selv, at alle Antons økologiske drikke, er rene naturprodukter og fri for sprøjtegifte.

 

 

Caviar fra Riofrioriofrio small

Vi samarbejder med verdens første, certificerede producent af økologisk Caviar. Det spanske firma Riofrio.


 

 
dot grey
smiley rapport